Social media beheer, voor vele ondernemers is het een kluwen van ‘Wat moet ik nu weer gaan posten?’ of ‘Ik heb hier allemaal geen tijd voor.’ Herkenbaar?

Unicque is gespecialiseerd in het beheer van de social media kanalen van KMO's. Van strategiebepaling tot contentplanning en contentcreatie.

Online aanwezigheid

Toch is een sterke online aanwezigheid van groot belang, want naast de Oh-heilige-Googlemachine is social media de grootste informatiebron voor onze potentiële klanten.

Zij zullen zich vanop hun smartphone eerst grondig gaan verdiepen over je product of dienst alvorens ze fysiek contact met je opnemen.

Heeft jouw online aanwezigheid ook een boost nodig?

Immo & cie

Olivier van immo & cie herkende dit probleem. Door de drukke bezigheid van het voeren van zijn succesvolle vastgoed-business, vond hij de tijd niet om zijn social media op een kwalitatieve manier te onderhouden. Hij zag door de panden zijn scherm niet meer…

Vandaar dat ik sindsdien zijn social media in beheer neem en uitvoer. Wekelijks overleg zorgt ervoor dat ik de content kan opmaken op basis van zijn huidige projecten en de posts kan inplannen voor publicatie. Zo kan hij zich fulltime bezighouden met zijn zaak en hoeft hij zich hier verder geen zorgen meer over te maken. Ieder z’n ding toch?

Ontbreekt bij jou ook de kennis, goesting of tijd voor het onderhouden van je sociale media kanalen? Contacteer me gerust en we bekijken hoe we meer kunnen halen uit jouw social media kanalen. 


Laten we van start gaan met jouw
social media strategie