Shauni Nicque Freelance Marketing en Grafisch Ontwerp

Hey jij!
Leuk dat je er bent

Wat vind ik het super om je hier te mogen verwelkomen. Want een kijkje nemen op mijn website is officieel de eerste stap in het uitbouwen van een marketing- en branding-strategie die werkt! En daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Levensgenieter, optimist en creatieve denker en doener. Aangenaam, mijn naam is Shauni Nicque en ik heb alles in huis om je bedrijf te doen groeien! Met reeds enkele jaren ervaring langs zowel de opdrachtgevers kant als als freelancer, bied ik een totaalpakket aan van offline en online marketing diensten en design diensten. Ik ben een creatieve duizendpoot die zich constant blijft ontwikkelen en de vaardigheden blijft aanscherpen. Ik denk met een kritische ingesteldheid met je mee, durf dingen in vraag te stellen om ze nadien te optimaliseren en ben er altijd van overtuigd dat het beter kan!

Mijn freelance werk is mijn nevenactiviteit, als hoofdberoep ben ik digital marketeer. Het is dan ook mijn passie om andere gepassioneerde ondernemers te helpen hun bedrijf naar ‘de next level te tillen’. Mijn marketing- en design-diensten worden op maat van de klant vastgelegd en in samenspraak beslissen we het aantal werkuren.

Get in touch!