Ik ben freelance marketeer en grafisch ontwerper in Sint-Niklaas. Met freelance marketing en freelance grafisch ontwerp help ik starters, ondernemers en KMO's om de omzet en verkoop te doen stijgen.

Strategie

Ik help gepassioneerde ondernemers in de strategie-bepaling en uitwerking van het marketingplan. Want een sterk en coherent marketingplan is de sleutel tot succes. Het toont wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Het bouwt betekenisvolle relaties op met je doelgroep, die ‘vreemden’ zullen doen omtoveren in nieuwe klanten. Klanten die jou maar al te graag gaan volgen.

Unicque is gespecialiseerd in het beheer van de social media kanalen van KMO's. Van strategiebepaling tot contentplanning en contentcreatie.

Social Media

Ontbreekt bij jou ook de kennis, goesting of tijd voor het onderhouden van je sociale media kanalen? Contacteer me gerust en we bekijken hoe we meer kunnen halen uit jouw social media kanalen. Van contentplan tot het beheer en up-to-date houden.

Unicque is gespecialiseerd in webdesign en de opzet en het beheer van websites van KMO's. Van strategiebepaling tot contentplanning en contentcreatie.

Webdesign

Ik bouw voor jou een frisse en professionele website met een sterke layout. Deze wordt steeds gebouwd met het WordPress CMS zodoende dat jij na oplevering naar hartelust kan aanpassen en onderhouden waar je wil. Geen tijd of zin om er zelf mee bezig te zijn? Ik onderhoud jouw website met plezier.

Unicque is gespecialiseerd in e-mailmarketing en het uitbouwen van adressenlijsten voor KMO's.

E-mail
marketing

WIl je je klanten of prospecten op een gerichte manier bereiken? Ik stel voor jou een op maat gemaakt
e-mail-marketingplatform op poten met aantrekkelijke nieuwsbrieven en sterke campagnes die werken.

Unicque is gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie van websites van KMO's. Scoor hoger in Google door het toepassen van makkelijke tips.

Zoekmachine Optimalisatie

Scoren in Google is essentieel om bezoekers naar uw website te leiden. Dankzij toegepaste SEO ‘Search Engine Optimization’ en een optimale installatie maak ik jouw website goed vindbaar in Google.Scoren in Google is essentieel om bezoekers naar uw website te leiden. Dankzij toegepaste SEO ‘Search Engine Optimization’ en een optimale installatie maak ik jouw website goed vindbaar in Google.

Unicque is gespecialiseerd in het opzetten van online advertenties en campagnes voor KMO's.

Online Adverteren

Dankzij originele en op maat gemaakte zoekmachine-advertenties (SEA) krijg je meer relevante bezoekers voor je website. Je online vindbaarheid krijgt een flinke boost door het gebruik van goed uitgevoerde online marketing-technieken.


Laten we van start gaan met jouw
‘Unicque’ project


Een greep uit mijn projecten