2021 – Let’s do this!

New year, new goals 🙌🏼

Nu we de eindejaarsdrukte alweer achter ons laten kunnen we met een frisse start dit nieuwe jaar beginnen. En ik heb er superveel zin in!  

Ook al zag ik de afgelopen maanden als een soort ‘opstart-fase’ toch heb ik al superveel leuke, nieuwe mensen leren kennen en nog toffere projecten mogen uitwerken. DUS EN OF IK ER ZIN IN HEB!  

Mijn doelen voor dit jaar?  

Meer leuke content posten op mijn social media kanalen en website 

Dus niet alleen marketing tips en tricks of eigen designs maar ik wil ook meer ‘behind the scenes’ delen van waar ik allemaal mee bezig ben. Dit is natuurlijk niet altijd gemakkelijk want de projecten waar ik mee bezig ben nemen heel veel tijd in beslag ik ben tenslotte slechts een ‘bijberoeper’. Lees: mijn hoofdberoep vraagt ook heel veel tijd en energie 🤓  

Nog meer vaste partnerships aangaan

👉 Hoe beter ik jullie ken, hoe beter ik jullie van dienst kan zijn. Ik heb al enkele vaste partnerships en het is altijd fijn als ik weer een opdracht in mijn mailbox krijg van klanten die ik ondertussen al heel goed ken! Zo kan ik mijn manier van werken zo goed mogelijk afstemmen op hun manier van werken. 

Mij verdiepen in de wondere wereld van VIDEO 

Ik vind het een prachtig communicatiekanaal om echt te laten zien wie je bent, wat je doet, en wat je troeven zijn! En ik merk dat er vanuit mijn klanten heel veel vraag naar is. Natuurlijk moet ik hier de nodige tijd en middelen in investeren want het resultaat moet er ‘boenk’ op zijn.

Dusss.. dit waren mijn doelen voor de komende maanden – wordt zeker en vast vervolgd! 

En ah ja – if you need me call me, voor marketing-, strategische- of grafische zaken of gewoon voor een gezellig videocall-babbeltje ☕️💻 

Groeten, 
Shauni  

unicque